Hoida jäsenyyttäsi

Hoida jäsenyyttäsi

 

 

Jäsenhuoltoon ja jäsenyyteen liittyvät asiat hoidetaan pääsääntöisesti oman yhdistyksen kautta.  

 

 

 

Yhdistyksesi jäsenasiainhoitajan yhteystiedot ja lisätietoa jäsenasioista saat mm.

  • soittamalla jäsenyksikön palvelunumeroon 01080 2211 (24h/vrk; katso jäsenkortistasi jäsenyhdistyksesi numero valmiiksi)
  • soittamalla jäsenyksikköön puh. 010 77031  ma-to klo 9-15
  • asioimalla jäsenyksikössä arkisin klo 9 - 15 (huomioi, että yksikön kokousten ja koulutusten aikana asiakaspalvelua ei voida tarjota)
  • sähköpostitse

JHL:n varsinaisten jäsenten ei tarvitse ilmoittaa erikseen osoitteen- tai nimenmuutoksistaan, sillä liitto saa muuttuneet tiedot automaattisesti väestötietojärjestelmästä. Mikäli jäsen on kieltänyt tietojensa luovuttamisen, eivät muutostiedot välity liitolle vaan muutoksista on erikseen ilmoitettava.

Ns. kannatusjäsenenä olevat opiskelijajäsenet (liittyneet ennen v. 2006) eivät ole väestötietojärjestelmäpäivityksen piirissä. Heidän tulee ilmoittaa osoitteenmuutos esim. sähköpostitse

Jäsenet voivat tarkastella jäsenrekisterissä olevia tietojaan Oma JHL -palvelun kautta. Palvelussa voi tehdä myös muutoksia omiin tietoihin.

Kun työsuhteessasi tai elämäntilanteessasi tapahtuu muutoksia, voivat nämä vaikuttaa myös jäsenyyteesi. Jotta saat jäsenmaksuvapautuksen, ilmoita vapautusperusteesta JHL:n jäsenyksikköön tai jäsenyhdistykseesi.

Jos haluat tilata esim. poikkeusjaksolle jäsenmaksuviitteet, voit tehdä tilauksen jäsenpalvelussa.

Jäsenmaksujen määräytymisperusteet


Postiosoite:
JHL
Jäsenyksikkö
PL 101
00531 Helsinki

Käyntiosoite:
Sörnäisten rantatie 23
00500 Helsinki