Koronaviruksen vaikutukset Vierumäen palveluihin

25.3.2020

Meille Vierumäellä on erityisen tärkeää tehdä kaikki erityistä tarkkuutta noudattaen, jotta voimme taata asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuuden.

Julkaistu 16.3.2020 / Päivitetty 23.3.2020

Meille Vierumäellä on erityisen tärkeää tehdä kaikki erityistä tarkkuutta noudattaen, jotta voimme taata asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuuden.

Liikuntapaikat

Uimahalli, urheiluhalli, Vierumäkihallin kentät, Kuntostudio ja Inside Escape -pakohuonepeli, Vierumäki Areena ja jäähalli on suljettu hallituksen ohjeistuksen mukaan 13.4.2020 asti.

Day Spa & Massage palvelee saatavuuden mukaan maaliskuun loppuun saakka ja sulkee ovensa huhtikuun ajaksi muutamia ennakkovarauksia lukuunottamatta.

Vaellustalli Toreson palvelee asiakkaita korostetuin hygieniatoimenpitein.

Sportif Proshop on avoinna Vierumäkihallilla keskiviikosta sunnuntaihin. Verkkokauppa palvelee kellon ympäri.

Majoitus

Vierumäki Resort Hotelli palvelee asiakkaita normaalisti.

Ravintolat

Ravintolatoiminnot keskitetään Vierumäki Resort Hotelliin, jossa ruokaa tarjoillaan aamiaisesta illalliseen, mukaan lukien opiskelija- ja henkilöstöruokailu. Vierumäki Resort Hotellilla palvelevat ruokatori ja Sport Bar. Muut kahvilamme ja ravintolamme ovat suljettu. Järjestely on voimassa toistaiseksi.

Lue lisää toistaiseksi tarjoamistamme ravintolapalveluista kootusti.

Kaikkia valikoimassa olevia ruoka-annoksia on saatavana mukaan ostettavaksi tai myös mökkiin kuljetettuna, maksuton ruoankuljetus ma-la klo 12-21 välisenä aikana. Tiedustele ja tilaa hovimestarilta 010 5777 424.

Vierumäen alueen maksuton asiakaskuljetuspalvelu on poissa käytöstä 31.5.2020 saakka. Ennalta sovitut asiakaskuljetukset hoidetaan ravintolahenkilökunnan toimesta.

Seuraamme tilannetta päiväkohtaisesti ja tiedotamme mahdollisista muutoksista toimintaamme liittyen.

Lisätoimenpiteet koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi

Pyydämme asiakkaitamme noudattamaan THL:n yleisiä hygieniaohjeistuksia koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Olemme lisänneet alueella käsidesin saatavuutta, joten muistetaanhan desinfioida ja pestä käsiämme saippualla ahkerasti. Jos olet sairaana, niin parantelethan kotoa käsin.

Olemme ottaneet käyttöön myös lisätoimenpiteitä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Kaikissa ravintolapisteissämme, joissa ruokaa on pakkaamattomana tarjolla ja asiakkaiden itse otettavana, kiinnitämme erityistä huomiota hygieniaan. Toistaiseksi vaihdamme tarjoilupisteiden ottimia 30 minuutin välein. Keittiöhenkilökuntamme käyttää kertakäyttökäsineitä huoltaessaan tarjoilulinjastoja asiakastiloissa.  

Siivouskumppanimme N-Clean noudattaa Työterveyslaitoksen siivousohjetta.

Yhteisillä ponnistuksilla voimme estää koronaviruksen leviämistä ja turvata paremmin erityisesti riskiryhmään kuuluvien terveyttä.