JHL:n puheenjohtaja vetoaa

12.4.2019

Arvoisa JHL:n jäsen Eduskuntavaalien varsinainen äänestyspäivä on tuleva sunnuntai 14.4.2019. Vetoan Sinuun: äänestä ja kehota myös työkavereitasi, läheisiäsi ja tuttaviasi äänestämään.

Äänestämällä voit pitää huolen siitä, että tulevat kansanedustajat ovat työntekijämyönteisiä. Ethän halua, että työntekijöiden oikeuksia ja palkkoja leikataan tulevinakin vuosina?

Kilpailukykysopimuksesta (kikystä) eli lomarahaleikkauksesta ja palkattomista lisätunneista päättivät Keskusta, Kokoomus ja Perussuomalaiset. Siniset tulivat maan hallitukseen tämän jälkeen. Mainitut puolueet päättivät myös työttömien aktiivimallista ja monista muista työntekijöiden elämää kurjistaneista leikkauksista.

JHL:läisiä ehdokkaita vaaleissa on paljon

Suomessa jokaisen pitää saada hyvää hoitoa ja tarpeeksi koulutusta lompakon paksuudesta riippumatta. Työelämässä on pelattava reiluilla säännöillä ja yhteiskunnan pitää tukea myös silloin, kun työtä ei ole tarjolla.

JHL:läiset ehdokkaat löydät Eduskuntavaalit -nettisivultamme.

JHL on mukana Vapaiden valtakunta -kampanjassa. Kampanjan tukijat puolustavat työtä tekeville tärkeitä arvoja. Tutustu kampanjaa kannattaviin ehdokkaisiin! Vapaiden valtakunnan nettisivulta löydät tietoa myös puolueiden toiminnasta kuluneella vaalikaudella.

Äänesi ratkaisee, jatkuuko työntekijöiden kyykyttäminen!

Vaaliterveisin
Päivi Niemi-Laine
Puheenjohtaja