Hallituksen päätöksiä 12.01.

13.1.2012

Yhdistyksen hallituksen kokouksessa torstaina 12.01. päätettiin seuraavista asioista:

- Yhdistyksen jäneniä tullaan muistamaan heidän merkkipäivinään (50, 60, 65, 70 jne vuotta) onnittelukortilla ja jos henkilö on osallistunut yhdistyksen hallintoon niin 50 €:n lahjakortilla

- Kotisivut uusitaan Sporttisaitti Kotisivun pohjalta. Sivuja valmistelee työryhmä: Minna Alakyykky, Päivi Kekälä, Stina Koivisto ja Timo Pulkkinen. Sivut tullaan julkistetaan sen jälkeen kun uusi logo on valittu.

- Uudesta logosta pyydetään vielä tarjouksia.

- Vierumäen lomaviikkojen saajat päätettiin. Päätös näiden sivujen Jäsenedut kohdassa

- Jäsenillä on mahdollisuus saada 10 kpl liikunta-/kulttuuriseteleitä tämän vuoden aikana. Halukkaiden tulee ottaa yhteyttä Maila Pynnöseen Ampumaurheiluliittoon. 

- Palkansaajalehtien tilaaja saaja 20 € tukea jos tilaa vähintään neljä kertaa viikossa ilmestyvän lehden ja 10 € jos tilaa vähintään kerran viikossa ilmestyvän lehden.

- JHL:n edustajiston vaaleihin ehdokkaiden asettamista varten päätettiin kutsua yhdistyksen kokous koolle torstaiksi 26.01. klo 12. SLU-talolle.

- Yhdistyksen uuden esitteen suunnittelemista varten valittiin työryhmä: Minna Alakyykky, Päivi Kekälä, Stina Koivisto ja Timo Pulkkinen

- Hyväksyttiin yhdistyksen toimihenkilöiden tehtävät.

- Päätettiin hallituksen kokouksien ajankohdista vuonna 2012. Seuraava hallituksen kokous on torstaina 8. maaliskuuta klo 15. 

Kokouksessa olivat paikalla: Stina Koivisto, Päivi Kekäle, Irja Kukkonen, Marjo Lehtinen, Sirpa Pasanen, Esa J. Wahlman, Kalevi Viskari ja Timo Pulkkinen. Poissa olivat: Jaana Kuusela ja Timo Pelkonen.