Liiton lomapaikat

12.1.2011

Liiton lomapaikat niin etelässä kuin pohjoisessa

Liiton lomapaikat niin etelässä kuin pohjoisessa

Lomakeskus Livohka Posiolla

Lomakeskus Livohka sijaitsee Posiolla, luonnonkauniilla paikalla Livojärven rannalla. Lomakeskus on ensisijaisesti tarkoitettu jäsenistön omaan käyttöön.

Livohkan alue on Hirsiniemen retkeilyalueen vieressä. Lomakeskus tarjoaa pohjoisen Suomen elämyksiä: rikkumatonta luonnonrauhaa, upeita patikointi-, hiihto- tai kalastusmahdollisuuksia. Lähellä ovat Rukan ja Posion Kirintovaaran laskettelukeskukset.

Levimaja 1 ja 2 Kittilässä

Levimaja 1 ja Levimaja 2 Sirkan kylässä Kittilässä ovat ensisijaisesti tarkoitettuja osastojen ja yhdistysten käyttöön, retkiin ja tapahtumiin. Varaustilanteen mukaan niitä tarjotaan myös jäsenille.

Suojala Hartolassa

Hartolan luonnonkauniissa, rauhallisessa järvimaisemassa sijaitseva maja on tarkoitettu ensisijassa yhdistysten koulutus- ja virkistyskäyttöön, mutta sitä tarjotaan myös yksittäisille jäsenille ja perheille - varaustilanteen mukaisesti.

Hamaran mökki Sodankylässä

Sodankylän Unarin-Luusuassa on Terveydenhoitoalan opinto- ja lomatoimintasäätiön omistama Hamaran mökki, jota JHL:n jäsenet ja yhdistykset voivat vuokrata käyttöönsä.

Laakasalon huvila Lopella

Terveydenhoitoalan opinto- ja lomatoimintasäätiö tarjoaa Lopen Laakasalosta lomahuvilan JHL:n jäsenten ja heidän perheittensä käyttöön. Laakasalon alue ja ympäristö tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet vapaa-ajan viettoon.

Raseborg-opisto Karjaalla

Tiesitkö, että JHL:n oma Raseborg-opisto on myös hotelli, joka tarjoaa mukavia ja virkistäviä lomia liiton jäsenille. Lomaile luonnon keskellä järven rannalla Karjaalla. Hotelli sijaitsee keskellä vanhaa Raseborgin kulttuurimaisemaa.